Kapcsolat - Pompoint méteráru webáruház - méteráru, méteráru webáruház, bútorszövet, textil szublimálás, ajándékok

Uppsz

Kapcsolat

Elérhetőség

Székhely, postacím, gyártás
7623 Pécs, Közraktár u. 1.
Telefon és e-mail
Horváth Noémi üzletágvezető
+36 30 833 6400

Ha kérdésed, kérésed, véleményed van, írj nekünk! Munkanapokon 24 órán belül válaszolunk!

Kövess minket Facebookon is!

Rólunk

Nálunk megoldásra lel mindenki, aki egyedi, különleges mintázatú méterárut keres. Sőt, saját tervezésű mintáddal is nyomtatunk szövetet. Csak a kreativitásod a határ! Akár magáncélra, akár eladásra szeretnéd, a folyamat egyszerű, neten megrendeled, s házhoz visszük neked. És már fél folyómétertől rendelheted.

A személyiséged, hangulatod tükröző ruhát szeretnél? Már egy csomó méteráruban jártál, és nem találtad a megfelelő anyagot hozzá?

Itt a fotelban ülve válogathatsz kedvedre a többszáz mintázatból, vagy te is tervezhetsz. Legyen az akár divatruhához, akár sportruhához való anyag.

Újjávarázsolnád a nappalit?

Nálunk számtalan mintával találsz anyagot függönyhöz, párnához, plédhez, asztalterítőhöz, kárpithoz. És kérheted mindegyiket ugyanazzal a mintázattal.

Különleges ajándékot készítenél?

Ügyes kezű, kreatív alkotók számára aranybánya ez a hely. Tornazsákhoz, tolltartóhoz, strandtáskához, kabalákhoz és még számtalan ötletes ajándékhoz lelsz anyagra a Pompointnál. És mindezt az általad tervezett mintával is megvalósíthatod!

Kereskedőként szeretnél a lehető legnagyobb választékot adni a vevőidnek? Nincs elég raktárhelyed hozzá? Nem akarsz annyit a készletezésbe fektetni?

A Pompointot pont neked találták ki! A gyors átfutási időnek köszönhetően elég akkor rendelned, amikor a vevőd konkrétan kéri az anyagot. A honlapon lévő többszáz mintázattal akár készletezés nélkül bővítheted a választékod.

A Pompointnál:

  • többszáz trendi, egyedi design
  • kipróbált, minőségi szövetek
  • mennyiségi kedvezmény
  • viszonteladói kedvezmény
  • gyors átfutási idő vár rád

A háttérben:

  • hozzáértő csapat: grafikus tervezők, nyomtatási szakemberek
  • minőségi munkára elkötelezett munkatársak
  • korszerű nyomtatópark