Magazin - Pompoint méteráru webáruház - méteráru, méteráru webáruház, bútorszövet, textil szublimálás, ajándékok

Uppsz

Aki a divattal bármilyen téren kapcsolatban van, figyeli az új trendek érkezését, hogy ihletet merítsen, ötleteket kapjon belőlük. Az anyagokat, a színeket és a mintákat már ismerjük. A kérdés mindig az, hogyan kombináljuk őket. Nézzük!

Tovább olvasom

Évente figyeli a divatvilág a hírt „Az év Pantone-színe” választásról. A Pantone cég diktálja ugyanis számos iparágban az év trendszínét. 2019-ben olyan színt választottak, ami a modern életet jelképezi: jelen van a természetes környezetben és a közösségi médiában egyaránt.

Tovább olvasom

Jönnek az ünnepek és mindenki egy csomó időt tölt azzal, hogy kitalálja, mivel lephetné meg a szeretteit vagy üzletfeleit. Olyan dologgal, ami nem a szokásos. Amin látszik, hogy tényleg rá gondoltunk, és nem letudtuk az „egyenborral” vagy csokival az ajándékozást.
Ebben a cikkben segítünk egyszerűbbé tenni a dolgot. Összegyűjtöttünk néhány személyessé, egyedivé tehető ajándékot, ami nemcsak kreatív, hanem tényleg a megajándékozottnak szól.

Tovább olvasom

A kiállító cégeknek állítottunk össze egy kis gondolatébresztőt. Aki gyakran fordul meg kiállításokon, az tudja, hogy az odalátogató közönség értékes figyelméért igen kitartóan kell küzdeni. A végső cél minden esetben az, hogy híre menjen a cégnek, és ebből megrendelések szülessenek. Ám ehhez emlékezetes megjelenést kell produkálni a vevők számára.

Tovább olvasom

Egy olyan hőkezelési eljárás, amivel tetszőleges mintázatú textilt kapunk. És ez a minta lehet egy rajz, egy kép, vagy egy fotó is. Nem feltétlenül kell, hogy hagyományos sorminta legyen.

Tovább olvasom