Referenciák - Pompoint egyedi méteráru webáruház: méteráru, méteráru webáruház, bútorszövet, textil szublimálás, ajándékok

Uppsz

Referenciák

Egyedi, szublimált textilek

Itt láthatsz jónéhányat a nálunk készített egyedi, szublimált textilekből. A képeket mi készítettük, vagy megrendelőink küldték el a kész munkákról. Ötletadónak is érdemes végigpörgetni őket.

Méteráru

Van, aki a honlapon található több mint 1000 mintázatból választ, van akinek a Pompoint állatos, balatoni, vagy nemzeti képei tetszenek, s azt kéri méteráruban.

Van, aki saját mintát keres, vagy készít, s azt szublimáljuk a textilre. Sőt, gyakran fénykép textilre szublimálását kérik.

Ilyenkor folyóméterben készülnek a textilek, s a kért mennyiséget küldjük. A varrónő, a kárpitos, vagy maga az ügyes kezű, ötletes megrendelő varrja meg saját elképzelése szerint.

Egyedi ajándékok

Az is lehet, hogy mi készítünk egyedi ajándékot az általad kért szublimált textilből. Párnákat, táskákat, terítőket, sálakat, plédeket, törölközőket választhatsz.

Az ajándék teljesen személyessé válik a megajándékozotthoz illő téma, kép megválasztásával. A fotókból ajándék ötleteket meríthetsz akár férfiról, nőről, vagy gyerekről legyen szó.