Az őszi-téli divat trendjei - Pompoint egyedi méteráru webáruház: méteráru, méteráru webáruház, bútorszövet, textil szublimálás, ajándékok

Uppsz

Az őszi-téli divat trendjei

Lássuk a hűvös és hideg időszak divatos textiljeit!

Milyen méteráruból érdemes varrni, varratni?

A hagyományos őszi barnás színvilág mellett gondoltak egy nagyot a divattervezők, s a pinkre adták le voksukat. Jöhetnek a feltűnő darabok!

Persze a pasztellt kedvelők is divatban lesznek, ezen a téren a bézs, homok, a kávé a (meg)nyerő.Télre pedig jönnek mellé a jégkék, a púder rózsaszín. Idén a kontrasztok kerülnek előtérbe, mint a világos a sötéttel, és az élénk szín- vagy mintakombinációk. Menő a barna és fekete kombója. A merész színek, minta a mustár és kék együtt. És jó hír a piros kedvelőknek, az őszi divat elemei közt ez is szerepel!

Előtérbe kerülnek a 80-as évek mellett, a 70-es évek retró, geometrikus és kockás mintázatai, a patchwork hatású minta, s a fényes anyagok Egész ruhában a hűvös napokon is hódít az aprómintás szoknya, dzseki és magas szárú csizma társaságában.

A táskák szokásosan követik a divatruházati trendeket a színvilágban: piros, sárga, kék, zöld alapszínek, különleges formák. Az egyszínű, ám valamilyen módon különlegessé tett darabok mellett hódítanak az élénk, feltűnő, a ruházathoz passzoló mintázatú - mint a geometrikus, absztrakt minták, állatmintázattal, képekkel nyomott -táskák.

A lakástextilben az absztrakt-levélmintás kombinációk a nyerők. A dekor- és sötétítőfüggönyöknél a geometrikus minták kerülnek előtérbe. És itt is jönnek az élénk színek!

A bútorszövetben a divattervezők a bátor, erős színárnyalatokhoz nyúlnak: piros, mustár, erős kék, szürkével, ezüsttel, fehérrel kombinálva.

A jó hír, hogy bármelyikhez is húz a szíved, a Pompointnál megtalálod a trendi mintákat! Sőt, az általad megálmodott egyedi mintával is elkészítjük a méterárut neked. Lehet az egy ruhához, vízálló dzsekihez, egy táskához vagy a kanapéhoz, díszpárnához, faliképhez elképzelt textil, mi megvalósítjuk az álmod!