2019 tavasz és nyár divat trendjei - Pompoint egyedi méteráru webáruház: textil méteráru, méteráru webáruház, textil szublimálás

Uppsz

2019 tavasz és nyár divat trendjei

Nézzük, milyenek lesznek a közeljövő divatos textiljei!

Milyen méteráruból érdemes varrni, varratni?

Jöhetnek az igen színes ruhák, köztük a zöld árnyalatai, a sárgák, s a korall, ami az év színe lett. De a pasztellt kedvelők is divatban lesznek, a vízkék, a púderrózsaszín helye is ott van a divatruházatban. Továbbra is köztünk maradnak a méltán kedvelt virágmintás ruhadarabok.

Táskák követik a divatruházati trendeket: virágok és erőteljes, egyszínű darabok. S még mindig marad az örök sláger: a különféle tengerészminták.

A lakástextilben a színes virágminták, a csíkos kombinációk a nyerők, különösen a fényáteresztő függönyöknél. A dekor- és sötétítőknél pedig ismét hódítanak a geometrikus minták.

A bútorszövetben a divattervezők a bátor, erős színárnyalatokhoz nyúlnak: vörös, mustár, erős kék, ultraibolya vagy a vibráló zöld.

A jó hír, hogy bármelyikhez is húz a szíved, a Pompointnál megtalálod a trendi mintákat! Sőt, az általad megálmodott egyedi mintával is elkészítjük a méterárut neked. Lehet az egy ruhához, vízálló dzsekihez, egy táskához vagy a kanapéhoz, díszpárnához, faliképhez elképzelt textil, mi megvalósítjuk az álmod!