Tavaszi divat trendek az öltözködésben - Pompoint méteráru webáruház - méteráru, méteráru webáruház, bútorszövet, textil szublimálás, ajándékok

Uppsz


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in D:\Sites\web_376476235323532862874902\www\cms\wp-content\themes\pompoint\functions.php on line 232

Tavaszi divat trendek az öltözködésben

2019. március 11.

Aki a divattal bármilyen téren kapcsolatban van, figyeli az új trendek érkezését, hogy ihletet merítsen, ötleteket kapjon belőlük. Az anyagokat, a színeket és a mintákat már ismerjük. A kérdés mindig az, hogyan kombináljuk őket. Nézzük!

Miről szól az idei tavasz divatruházata?

Most érdemes betárazni egyedi anyagokból, egyeztetni a varrónővel, vagy megragadni a tűt és a cérnát. A szettünket saját kezűleg is megtervezhetjük és elkészíthetjük ugyanazzal a mintával, a ruhának, táskának megfelelő különböző anyagokból.

Tavaszi divat trendek az öltözködésben
Egyedi méteráru a tavaszi divatban

Finom, áttetsző, csipkézett anyagokkal feldobhatjuk sima, egyszerű ruháinkat is. Így, nem kell minden jeles alkalomkor a pénztárnál sorba állnunk.

Elérkezett a kézműves hatású ruhadarabok ideje is! A batikolt színbomba remekül beillik a gardróbba, csak ismernünk kell a titkát, hogyan párosítható más holmikal. Fehérrel viselve például elegáns összképet kapunk.

Ha csak a batikolt hatásra vágysz, elég megtervezned, s a textilt kiválasztanod hozzá. Itt elkészítik neked.

A tavaly nyáron berobbanó különleges fejkendők és sálak még velünk maradnak tavasszal is.
Annyi különbséggel, hogy az aranyos minták helyett most a művészi grafikák hódítanak.

Tavaszi divat trendek az öltözködésben
Kendők egyedi mintázattal

Forrás: Elle.hu

Ha a tavaszi, nyári trendi textilminták érdekelnek, itt megtalálod: https://www.pompoint.com/designok/trendek

Szövetek az általad megálmodott mintával