Vízálló textilek egyedi mintával - Pompoint méteráru webáruház - méteráru, méteráru webáruház, bútorszövet, textil szublimálás, ajándékok

Uppsz

Vízálló textilek egyedi mintával

2019. október 15.

Végre egy hely, ahol tetszőleges színben, mintával elérhetők a vízálló textilek! Szabad a pálya, hogy a megálmodott esőkabátot, hátizsákot, egyedi sátrat elkészíthessük.

Amikor vízlepergető, víztaszító, vagy vízálló textilekre vadászunk, nem vagyunk könnyű helyzetben. Kevés helyen jutunk hozzá. A színek, minták választékáról nem is beszélve. Pedig mennyi a jó ötlet!

Ám van egy hely, ahol mindez már nem akadály. Különböző vastagságú vízálló anyagok közül válogathatunk, s olyan mintával, amilyent csak akarunk. A pompoint.com egyedileg készíti el – már fél folyómétertől – a vízálló méterárut a megálmodott mintával. Egyfelől több mint 1000 kész mintából választhatunk, másfelől saját tervezésű mintánk, képünk is rákerülhet a textilre. Így megvarrva teljesen egyedi végeredményhez jutunk.

Nem csak a magunk tárgyait, környezetünket alakíthatjuk saját ízlésünkre, hanem személyre szóló ajándékot is adhatunk. A megajándékozott biztos lehet a külön figyelemben, hiszen az ő ízléséhez alakított szín- és mintavilág köszönti. Lehet belőle ruha, táska, de lakástextil, vagy a kerti bútorok kiegészítője.

Nézzük, mikor hasznos a vízálló textil, mit készíthetünk belőle!

Alkotások vízálló textilből
Hátizsák vízálló textilből

Táska

Akár hátizsák vagy sportzsák varrása a cél, az erősebb vízálló anyagok nagyon praktikusak hozzá. Mors anyagból egy jól megvarrt utazótáska a 20 kg-os terhelést is bírja. És hát mennyire megkönnyíti a dolgunkat, ha a reptéri csomagfutószalagon egyből ráismerünk a saját, egyedi mintájú pakkunkra! Az sem utolsó szempont, hogy külön, a saját kis családunkra jellemző utazótáska vagy hátizsák kollekciónk lehet. És ha ütős, személyre szabott ajándékban gondolkodunk, az egyedi hátizsák, sportzsák valóban nyerő lesz barátunknál, barátnőnknél.

Alkotások vízálló textilből
Utazótáska vízálló textilből

Bevásárlótáska

Ugye, milyen jó, ha esőálló? A saját elképzelésednek megfelelő mintával akár többfélét is elkészíthetsz, hogy a kabátodhoz, cipődhöz passzoljon. Ha készen szeretnéd megkapni, arra is van lehetőség. A bevásárlótáska nyáron strandtáskaként, a munkában konferenciatáskaként is bevethető, csak a megfelelő design-t kell hozzá választani.

Esőkabát, dzseki

Ha már unod az egyszínű tömegcuccokat, itt a lehetőség a valóban egyedi esőkabátokra. Egy-egy vidám minta, szívderítő kombináció a borongós időben is életvidámmá tesz. Legyen szó csak egy vékonyabb széldzsekiről, vagy egy vastagabb, belső oldalán pihe-puha kabátról, Soni vagy Softshell  textilből megvalósítható.

Alkotások vízálló textilből
Esőkabát vízálló textilből

Gyermek overál

Amikor a gyermekünket, unokánkat esős időben is gondtalannak, nevetősnek szeretnénk látni – persze átázott ruhadarabok nélkül 🙂 – a vízálló overál a nyerő. És a szabadságot adod neki. A kedvenc képeivel, figuráival, színeiben tündöklő ruhadarab a kedvence lesz. A Softshell textil erre kiváló. Több mint ezer féle minta közül garantáltan ott lesz a nyerő. S ha mégsem? Akkor saját mintával is kérhető.

Bútorhuzat, díszpárna

A kerti bútoroknál fontos lehet a vízálló huzat. Ez most már tetszőleges színben és mintával meg is valósítható akár a hintaágy párnák felújítása, akár bútorokat elázástól való védelme a cél. És ami a lényeg, hogy mindezt összhangban a saját stílusoddal. Egy-egy feltűnő párna a szokványos színeket, összeállításokat is újjá varázsolja, így a hangulatodnak megfelelően variálhatod őket.

Sátor

A Premi és a Mors textilek segítségével egyedi színösszeállítású, a hagyományostól eltérő, saját stílusú, mintázatú sátrak készülhetnek. Túrázáshoz, kiránduláshoz, de akár csak játszásra is a gyerekeknek.

Napernyő, nyugágy

A napernyők, nyugágyak felújításánál is ezek az anyagok segítenek. Színében, mintájában összhangban a többi kerti bútorral látványos pihenőhelyek hozhatók létre.

Jó tervezgetést, ötletelést!

Írta: Horváth Noémi

Neked is lehet vidám irodaszéked